Taal: Nederlands (actief) Language: English Sprache: Deutsch

Airsoft Activiteiten Area 077

 

Airsoft is een "Real Life Shooter Game"

 

Airsoft "de beleving"

Daar sta ik dan. De teams zijn gemaakt. Ik heb net een veiligheidsbriefing gehad en al wat schoten gelost met mijn airsoftreplica (een kopie van een vuurwapen die biologisch afbreekbare balletjes kaliber 6mm afschiet). Verdorie wat schieten die dingen loeihard. Zou het pijn doen als ik geraakt wordt? Honderden gedachten schieten door mijn hoofd.

Dan is het zover....mijn team stelt zich op......de missie is duidelijk.....de plannen gesmeed.....het startsignaal klinkt......iedereen stuift weg wetend wat te doen......ik niet......ik blijf gespannen staan......verdoofd alsof ik een toeschouwer ben......wat gebeurt hier.....langzaam komt de werkelijkheid terug....geluiden beginnen weer binnen te komen......ik realiseer me dat om iedere hoek gevaar kan schuilen.....en dat ze mij zullen raken als ik niet oplet.....ik weet niet meer wat ik moet doen...... koude rillingen lopen over mijn rug......de adrenaline begint door mijn aderen te stromen......mijn ledematen gehoorzamen weer......ik kom in beweging.....ik hoor BB's afketsen tegen de wand naast me......ik ben gespot en lig onder vuur.....een teamgenoot trekt me achter een kist.....ik besef dat hij mijn "leven" heeft gered......het is een "Real Life Shooter Game".....ik ben vergeten dat het een spel is.....dit is nu mijn realiteit.....ik beleef airsoft.

Reviews

Wil je meer reviews lezen of zelf je beoordeling achter laten? Ga dan naar onze Facebook-pagina.

HOME

 

CORONA VIRUS (update 16/3)

Wij sluiten ons aan bij de adviezen die door de overheid worden gegeven.

Dit weekend heeft de overheid besloten tot een volledige lock down voor wat betreft sportaccomodaties.

Area 077 zal nu dus tot 6 april de deuren sluiten.

Boeken kan in principe weer voor skirms vanaf die datum. Mocht de overheid tegen die tijd besluiten dat de lock down wordt verlengd dan is er niets aan de hand, want dan kunnen we je boeking verzetten naar een andere datum.

Mensen die al geboekt hebben voor een skirm in de periode tot 6 april zullen ook per E-mail worden benaderd en hoeven nu dus even niets te doen.

 

 

Luchtfoto AREA 077 terrein

Explore Area 077

 

AREA 077 - Airsoft locatie

Baarlosestraat 325
5925 PM Venlo

Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram

Dinsdag inloopavond van 19.00 tot 22.00 uur

  • Informatie over airsoft en events
  • Bar open (1e koffie gratis)
  • Shop open
  • Friendly Fire Event
  • Rookie Try Out
  • Afstellen replica's

Bij ons kun je ook betalen met PIN

HPA vulstation aanwezig

Parkeren is gratis en kan op eigen terrein

 

Luchtfoto AREA 077