Inloggen | Registreren   Taal: Nederlands (actief) Language: English Sprache: Deutsch

Veelgestelde vragen / FAQ

 • Hoe oud moet je zijn om airsoft te spelen?
  Bij Area 077 kun je airsoft spelen vanaf 10 jaar. De echte replica’s zijn voorbehouden aan 18 jaar of ouder, maar voor de leeftijd 10 tot 18 jaar wordt gespeeld met lichtere wapens die wel voor deze groep zijn toegestaan.
 • Wij willen met een groep komen, maar 1 persoon is nog geen 18.
  Helaas, personen onder de 18 mogen niet spelen. We maken geen uitzonderingen.
 • Is airsoft gevaarlijk?
  Airsoft is niet gevaarlijk. Geraakt worden voel je best wel en een rood plekje zal soms ook nog wel kunnen voorkomen, maar ernstige verwondingen zijn uitgesloten. Het dragen van volledige gezichtsbescherming is op het speelveld verplicht. Dit kan een masker zijn of een bril met losse mondbescherming. 
 • Is er toezicht tijdens het spel?
  Ja, er is altijd een “marshall” aanwezig die het spel in de gaten houdt en ingrijpt bij onregelmatigheden.
 • Hoe is de veiligheid geregeld?
  Geladen replica's zijn alleen toegestaan op het speelveld, waar tevens gelaatsbescherming verplicht moet worden gedragen. Ieder event begint met een veiligheidsbriefing en speluitleg. Huurwapens dienen ten alle tijden op het speelveld te blijven. 
 • Welke kleding kan ik het beste dragen?
  Kleding waar je je goed in kan bewegen en stevige schoenen. Airsoft is topsport, dus te dikke kleding is niet aan te bevelen. Het is snel te warm. 
 • We zijn met een groep van 9 personen, kunnen we dan toch een groepsboeking doen?
  Dat kan maar je zult moeten betalen voor 10 personen. 
 • Wij willen een groepsboeking doen maar weten nog niet of iedereen kan.
  Vanaf 10 personen kan een groepsboeking worden gedaan en na de aanbetaling is het tijdsblok gereserveerd. Komen er extra personen bij dan is dat geen probleem, op locatie kan dan per pin worden betaald. We weten uiteraard wel graag van te voren hoe groot de groep naar verwachting wordt.
 • Ik woon in het buitenland en wil mijn eigen replica meenemen naar Area 077, wat moet ik doen?
  Als je in het buitenland woont en daar gerechtigd bent een repilca te bezitten, mag je deze ook meenemen naar onze locatie. Je gaat naar de NABV site en zoekt het event van Area 077 waar je voor geboekt hebt op. Vervolgens klik je op request exemption en vul je je gegevens in. Je krijgt de exemption per E mail. Deze mail moet je tonen bij het inchecken bij Area 077. Dit mag op je telefoon. Wordt je staande gehouden tijdens je reis naar onze locatie, dan kun je deze exemption aantonen dat je legaal je replica vervoert.
 • Ik wil een introducé meenemen, kan dat?
  Ja dat kan. Het best boek je een introducé tegelijk met je eigen boeking en maakt de juiste keuze bij status van deelnemer. Je mag maximaal twee introducees meenemen. De introducé dien je vervolgens ook nog aan te melden op de NABV site bij ons event. Houdt er rekening mee dat je zelf verantwoordlijk bent voor de gedragingen van je eigen introducé.  
 • Hoe kom ik aan een vriendenpas?
  Een vriendenpas is geen fysiek pasje, maar een registratie in ons systeem. Op onze locatie vul je het registratie formulier in en doe je de betaling. Wij registreren je dan als vriend in ons systeem en je kunt de volgende deelname kostenloos boeken.
 • Ik heb nog geen vriendenpas maar wil wel graag een friendly fire avond bezoeken?
 • Boeken voor een friendly fire avond kan altijd. Ben je nog niet geregistreerd als vriend dan kun je dat op de avond zelf worden. Deze avonden zijn alleen bestemd voo NABV leden. Het is ook mogelijk om tegen betaling eenmalig mee te doen.
 • Ik kan maar 1 Friendly Fire avond boeken?
  Dat klopt. Je kunt voor deze avonden maar 1 boeking tegelijk hebben open staan. Op die manier krijgt iedereen de kans om deel te nemen. Het kan dus gebeuren dat de avond volgeboekt is. 

 

HOME

Explore Area 077

 

Staat jouw vraag er niet bij? Stel hem dan aan ons!

Als jouw vraag voor meer mensen relevant kan zijn wordt hij opgenomen in de FAQ.